Focus op ontwikkeling van onderwijstalent

Adviseur Erna Luttik Onderwijs in BalansPersoonlijk

Ik werk als psycholoog en assessor graag voor Talent in Balans, omdat we mensen met respect en openheid bekijken. Doordat we met veel adviseurs zijn, kunnen we elkaar aanvullen en leren van elkaar. Hoeveel mensen we ook zien per jaar, ik blijf het boeiend vinden om te proberen het gedrag van iemand te begrijpen.

 

Professioneel

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker en heb ik gewerkt met jongeren en in pastoraal werk. Later ben ik arbeids- en organisatiepsychologie gaan studeren, vooral gericht op persoonlijkheid. Ik heb een brede ervaring in het vakgebied en onder andere gewerkt bij psychologische adviesbureaus voor selectie- en ontwikkelingsvragen, re-integratie van gehandicapten en beroepskeuze voor scholieren.

Passie

Ik richt mij op persoonlijkheidspsychologie: wie ben je, wat drijft je en hoe werkt dat uit in je werk? Ik blijf het boeiend vinden om te zoeken naar de talenten en de valkuilen van ieder individu. Iedereen is uniek! Ik trek graag een dag(deel) met iemand op om naar diens functioneren te kijken en daar lessen uit te trekken.

Wilt u gratis kennismaken met Erna Luttik?

Telefoon Erna Luttik 0182 - 591522 Contact Erna Luttik Contact