Focus op ontwikkeling van onderwijstalent

Adviseur Grenet Deuzeman Onderwijs in BalansPersoonlijk

Loopbaanontwikkeling en coaching is grotendeels bewustwording en vraagt om een oprechte en reflectieve kijk naar jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat mensen meer kunnen bereiken als ze iets doen op een gebied waar hun hart ligt. Een bijdrage kunnen leveren aan iemands bewustwording op dit vlak is voor mij een sterke drijfveer. 

Professioneel

Na een korte carriere in de mode, heb ik een switch gemaakt. Ik heb een HBO-studie personeel en arbeid gevolgd en als specialisatie loopbaanadvies en arbeidsintegratie gekozen. Ik heb tien jaar arbeidsongeschikte ondernemers begeleid bij hun re-integratie. De laatste vijf jaar werk ik als loopbaanadviseur. In 2008 heb ik een opleiding tot coach gevolgd en sindsdien werk ik als zodanig.

Passie

Ik geniet ervan als mensen de regie over hun eigen leven nemen, in beweging komen en zichzelf durven zijn. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Het is mijn passie mensen te helpen zichzelf te zijn en hen bij hun missie brengen, zodat ze vanuit hun passie en drijfveren kunnen werken.

Wilt u meer informatie?

Telefoon Grenet Deuzeman 038 - 4236660 Contact Grenet Deuzeman Contact