Focus op ontwikkeling van onderwijstalent

Adviseur Marian van Rijn Onderwijs in BalansPersoonlijk

Als loopbaanpsycholoog vind ik het mooi om mensen in beweging te brengen en hen te inspireren om hun eigen talenten te ontdekken en optimaal te benutten. Ieder mens is uniek in de samenstelling van kwaliteiten, expertise en drijfveren. Waar ligt je passie en wat past bij jou? Medewerkers die werken vanuit hun kracht, zullen met plezier in het leven staan en succesvolle bijdragen leveren aan de organisatie. Daar zet ik mij                                                        graag voor in.

Professioneel

Na mijn studie Sociale- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht werkte ik een aantal jaren als re-integratieadviseur, waarbij ik mensen naar een passende functie op de arbeidsmarkt begeleidde.

Bij een adviesbureau heb ik vervolgens jarenlange ervaring opgebouwd in het onderwijsveld.  Als trainer, coach en directie-/HRM-ondersteuner werkte ik aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van docenten en leerkrachten, individueel en in teams. Onder andere op het gebied van teambuilding, professionele cultuur en intern ondernemerschap. Ook het bemiddelen van interim-directeuren voor verandertrajecten op basisscholen zat in mijn pakket.

Sinds 2009 adviseer ik als assessment-psycholoog organisaties en kandidaten bij keuzes rondom selectie en ga ik in individuele loopbaantrajecten met medewerkers op zoek naar hun persoonlijke talenten en wensen  in hun loopbaan.

Passie

Mijn missie is om mensen springend en dansend door het leven te laten gaan. Ik ga graag de diepte in met mensen, op zoek naar gesprekken die ertoe doen en op zoek naar resultaat. Als iemand zijn doelen bereikt en ik iemand daarbij kan helpen, geeft mij dat energie. Ik hou van samenwerken en samen ontdekken.  De kracht van mijn werkzaamheden zit in mijn persoonlijke banadering, mijn enthousiasme en de ruimte die ik mensen bied om hun eigen, persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Wilt u meer informatie?

Contact Marian van Rijn 0182 - 591522 Contact Marian van Rijn Contact