Focus op ontwikkeling van onderwijstalent

Adviseur Marit Koolhaas Onderwijs in BalansPersoonlijk

Ik vind het mooi om mensen te stimuleren en te inspireren om hun talenten te ontdekken en daarin te groeien. Ieder mens is uniek! Mensen die werken vanuit hun kerncompetenties leveren een stimulerende, motiverende bijdrage aan de organisatie. Daarnaast vind ik het ook leuk om beleidsmatig te denken en een bijdrage te leveren aan het Personeelsmanagement in een organisatie. 

Professioneel

Na mijn HBO-opleiding Personeel & Arbeid heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris bij verschillende organisaties. In mijn werk als personeelsfunctionaris lag mijn passie bij mensen op weg te helpen in hun ontwikkeling.

Daarnaast had ik ook passie om kinderen op weg te helpen in hun (cognitieve) ontwikkeling en heb ik de opleiding HBO PABO gevolgd en positief afgerond. Ik heb een aantal jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. 

Al werkende in het onderwijs bleef ik met mijn P&O-focus naar de onderwijsorganisatie kijken. Nu vind ik het ontzettend gaaf dat ik mijn P&O en onderwijservaring kan combineren.

Passie

Het is mijn passie om aan mensen in het onderwijs en aan de onderwijsorganisatie een bijdrage te leveren op gebied van talentontwikkeling.  De talenten van de leerlingen komen pas goed uit de verf als ook de kwaliteiten van de leerkrachten en van de school als geheel optimaal worden benut. Ik wil graag mensen helpen en motiveren om hun talenten en competenties te ontdekken en die verder te ontwikkelen. 

 

Wilt u meer informatie?

Telefoon Daniel van Helden 0182 - 591522 Contact Daniel van Helden Contact