Focus op ontwikkeling van onderwijstalent

DNA Assessmentbureau Onderwijs in Balans

Ontwikkeling van talenten staat in het onderwijs centraal. Talent is dan ook het vertrekpunt voor al onze diensten, maar ook in onze eigen visie en organisatie en vormt zo de basis van ons bedrijfs-dna.

Evenwichtig meten en ontwikkelen

Wij zetten ons in om u te helpen een optimale balans te bereiken tussen de talentontwikkeling van uw medewerkers én de ontwikkeling van de kerncompetenties van uw onderwijsorganisatie. U en uw medewerker adviseren om tot een succesvolle samenwerkingsrelatie te komen, dat is onze missie en onze passie.

Landelijke Dekking

Onderwijs in Balans functioneert als een actieve netwerkorganisatie van gepassioneerde professionals met ervaring in de onderwijs- en educatiesector. Door onze werkwijze en flexibiliteit hebben we een landelijk netwerk van assessoren en loopbaanadviseurs en kunnen we u zo lokaal mogelijk van dienst zijn.

Duurzame Ontwikkeling

Om te kunnen zijn wie we willen zijn, ontwikkelen we voortdurend onze eigen competenties. Wij investeren in onze mensen door kennisbijeenkomsten over ontwikkelingen in het onderwijs, intercollegiale consulten en door periodieke feedback op elkaars functioneren. Daarmee is Onderwijs in Balans voor u een duurzame samenwerkingspartner, die up-to-date is en blijft.
Kernwaarden die ons daarbij drijven zijn: initiatief, verantwoordelijkheid, groei van mensen en daadkracht. Gedreven door deze waarden zijn we een gewilde samenwerkingspartner geworden van vele scholen en onderwijsinstellingen.

Wilt u meer weten over Onderwijs in Balans?    

Onze visie op  onze onderzoeken is vastgelegd in ons DNA.