Focus op ontwikkeling van onderwijstalent

DNA Assessmentbureau Onderwijs in Balans

Visie

De visie van Onderwijs in Balans is vastgelegd in ons assessment-dna. Ons assessment-dna is een grafische weergave van waar wij als Onderwijs in Balans voor staan.

Ieder mens heeft unieke talenten. Samen met u kijken wij naar de beste balans tussen het inzetten en het ontwikkelen van talent. Wij gaan graag op zoek naar deze talenten en onderzoeken daarvoor de persoonlijkheid, de intelligentie, de kernwaarden en zo mogelijk ook de identiteit van mensen. We stimuleren de ontwikkeling van kennis en vaardigheden met als doel dat de medewerker zijn competenties ook daadwerkelijk laat zien in werkgedrag.

Met passie voor mens en organisatie dragen wij bij aan het duurzaam ontwikkelen van talent. Wij zien mensen beter tot hun recht komen wanneer zij hun talenten ontdekt hebben. Vanuit die wetenschap staan wij voor talentontwikkeling waarbij de resultaten voor lange tijd effect hebben en bijdragen aan de doelen en waarden van uw organisatie.

 

 
De 4 P's van Onderwijs in Balans

Hoe brengen wij onze kernwaarden in de praktijk?

Onze waarden vertalen zich in een Persoonlijke en Professionele manier van werken gericht op een Positief resultaat en met Passie voor mensen. Deze 4 P’s vertalen we in concrete gedragingen voor ieders rol. Of het nu gaat om een van onze adviseurs, coaches, loopbaanbegeleiders, assessoren, acteurs of de binnendienst. Op onze waarden en normen zijn we aanspreekbaar.