Onderwijs in Balans

Talentontwikkeling gericht op leidinggeven, communicatie, samenwerken en organiseren

Coaching

Talentontwikkeling helpt je om een betere versie van jezelf te laten zien in je werkomgeving. Jouw talent doet er toe in het contact met kinderen, ouders en collega’s.


Individuele coaching

In een individueel coachingsonderzoek gaat het vaak om specifieke competentie-ontwikkeling in relatie tot je rol of functie. Je vertaalt persoonlijke ontwikkeldoelen in een plan dat je in de praktijk kunt toepassen. Hiermee hou je regie over je loopbaan en krijg je meer energie voor je werk.

We focussen vaak op leidinggevende competenties, samenwerkingsvraagstukken, communicatie met ouders, prioriteiten stellen en/of het omgaan met loopbaanvraagstukken. We leggen het accent op jouw authenticiteit, autonomie, talenten en valkuilen. We stimuleren en inspireren je om nieuw gedrag in de praktijk te brengen.

Teamcoaching

Hoe zorgen we dat specifieke doelen in het team in lijn liggen met de doelen van de organisatie? Hoe verdeel je verantwoordelijkheden? Wat zijn de drijfveren en talenten van anderen?

Persoonlijke doelen van teamleden, teamrollen en communicatiestijlen zijn onderdelen in een teamtraject. Zodat je elkaars perspectief beter begrijpt. Met meer teamgevoel, effectiviteit en onderling vertrouwen als gevolg.Over ons

Onze
samenwerkingspartners

Voor de uitvoering van trajecten werkt Onderwijs in Balans samen met andere organisaties. Onze partners zijn gespecialiseerd in het stimuleren van ontwikkeling in het onderwijs. Samen werken we met passie aan de toekomst van het onderwijs.Wanneer zet je
coaching in?

Door de inzet van individuele coaching en teamcoaching realiseren we ontwikkelmogelijkheden. Gericht op leidinggeven, communicatie, samenwerken en organiseren. Zodat werken in het onderwijs voldoening geeft en de kwaliteit van onderwijs in het belang van het kind verbetert.

Veel voorkomende vragen

Hoe breng ik mijn ontwikkelpunten in de praktijk?

Hoe werk ik effectief samen met teamleden?

Hoe werk ik aan een verandering van cultuur in mijn school?

Hoe kan ik als leidinggevende mijn team stimuleren?

Hoe brengen we de persoonlijke doelen van teamleden samen?

Ontdekken wat de
mogelijkheden zijn voor jouw medewerkersNeem contact op

Als persoonlijke kandidaat ben je ook welkom. Samen groeien we verder in het onderwijs.