Onderwijs in Balans

Jouw passie voor het onderwijs is de basis van ons werk

Over ons

Al onze trajecten beginnen met een gezamenlijke passie voor het onderwijs. Passie, talent en groei staan centraal in elk proces. Voor werkgevers, werknemers en de leerlingen in het onderwijs.

Passie

Inzet, enthousiasme en liefde voor het onderwijs. Op een betrokken en persoonlijke wijze aandacht geven. Wat jij doet voor leerlingen of collega’s in het onderwijs, doen wij voor jou.

Dat betekent dat we een stap extra doen om meer diepgang te bereiken in een traject. We ons verdiepen in de school en welke aspecten belangrijk zijn voor onderwijsontwikkeling. Met bevlogenheid en passie voor het vak.

Talent

Samen uitvinden hoe je talenten vaker in kan zetten. Dit is een doorlopend proces waar je steeds beter in wordt en meer over leert.

Talent betekent voor ons focussen op zichtbaar talent en op talent dat nog niet zichtbaar is. Doen waar je goed in bent of goed in kunt worden, het (h)erkennen van je valkuilen en het benutten van je sterke punten. Zodat je alles uit je toekomst haalt in het onderwijs.

Groei

Groeien is leren en ontwikkelen, soms snel en soms in kleine stappen. Doelen stellen, durven veranderen en focus houden in de juiste richting. Als organisatie, maar ook als persoon.

Authenticiteit, eigenaarschap en eigen regie staan centraal. Met oog voor de context waarin iemand werkt of wil werken. Wij ondersteunen en adviseren zowel individuen, teams als schoolorganisaties in hun groei.

Hoe ziet werken met Onderwijs in Balans er uit?

In de uitvoering van assessments staan persoonlijke aandacht, positivie psychologie en een toekomstgerichte blik centraal.

Onze samenwerkingspartners hebben passie voor het onderwijs en talentontwikkeling en willen graag dat de medewerker tot zijn of haar recht komt.

Ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw medewerkers

Als persoonlijke kandidaat ben je ook welkom. Samen groeien we verder in het onderwijs.