Onderwijs in Balans

Een frisse blik op het talent van huidige en toekomstige medewerkers

Assessments

Wij bieden online assessments voor schoolleiders, IB’ers, leerkrachten, onderwijsassistenten en rollen zoals bouwcoördinator, teamleiders en vakspecialisten.

Assessments

Met een assessment onderzoeken wij voor een school of onderwijsinstelling het talent van (nieuwe) medewerkers. We geven advies over ontwikkelingsmogelijkheden om meer uit de medewerker te halen en het creëren van de juiste omgevingscondities die talentontwikkeling mogelijk maken.

Wij noemen assessments daarom graag talentenonderzoeken. We ontdekken in gesprek met de medewerker zijn of haar talenten. Mede door de inzet van testen, vragenlijsten en oefeningen.

Welke testen zet Onderwijs in Balans in?

In assessments wordt er gebruikt gemaakt van testinstrumenten van HRM force. Onze samenwerkingspartners zijn gespecialiseerd in het inzetten van deze testen.

De testinstrumenten en competentietaal zijn specifiek voor het onderwijs. Zodat we gericht kunnen helpen in onderwijssituaties. De uitvoering van de trajecten en assessments worden gedaan door onze samenwerkingspartners.

Wanneer zet je online assessments in?

Ons doel is mensen helpen met het vinden van een rol waarin plezier en uitdaging samenkomen. Met meer persoonlijke effectiviteit van medewerkers als gevolg. Dit doen we door het zoeken naar een match tussen een rol en de persoonlijkheid, vaardigheden en doorgroeimogelijkheden van een kandidaat.

Veel voorkomende vragen

Is een medewerker geschikt voor een specifieke rol?

Wat zijn de doorgroei mogelijkheden van een medewerker?

Waar kan ik op letten bij het aansturen van mijn medewerker(s)?

In welke stappen laat ik een medewerker switchen van rol?

Wat zijn de talenten en competenties van medewerkers?

Ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw medewerkers

Als persoonlijke kandidaat ben je ook welkom. Samen groeien we verder in het onderwijs.